Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Meksikansk fiskepakke




Meksikansk fiskepakke oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd
Oppskriften inneholder 72 Kalorier, 3 g Karbo, 8 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Selleri, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 700grskinn og beinfri filet av torsk, hyse, lyr
2dlhermetisk maiskorn (1 liten boks)
1stkgrovhakket rød eller grønn paprika (eller ½ og ½ av hver farge)
1,5dlferdig salsa eller tacosaus
1dlfinhakket frisk koriander eller persille
4stkaluminiumsfolie/bakepapirIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

Salsa:

400grhermetiske tomater, grovhakkede
0,5stkchili rød, finhakket
1stang(stenger)stangselleri, finhakket
1stk liteløk, finhakket
1stk litegrønn paprika, finhakket
3tstomatpuré
0,5dlolivenolje
0,25dlhvitvinseddik
0,5tsknuste sennepsfrø
0,5tsmalt koriander
salt og grovmalt pepper

Tilbehør:

Kokt ris eller brød


Annonse



Næringsdeklarasjon for Meksikansk fiskepakke!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier72.03319.19Kcal
Protein7.9535.23gram
Karbohydrat3.1614.00gram
Kostfiber0.974.30gram
Fett2.8512.63gram
Mettet fett0.381.68gram
Salt0.853.74gram
Pris på oppskriftenKr 6.69Kr 29.65Kroner
Hele oppskriften veier1 773 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

I mikrobølgeovn:
Del fiskefileten serveringsstykker. Fordel fiskestykkene på 4 ark bakepapir og legg maiskorn, paprika og salsa over. Brett opp to motstående sider av papiret og lag en dobbel brett. Lag en dobbel brett i hver ende. Sørg for at det blir luftrom inne i pakken.

Legg pakkene på et fat og bak i mikrobølgeovn 4 -6 minutter ved 600 watt. La retten hvile 1- 2 minutt. Dryss persille eller koriander over før servering. Tilbered hurtigris, mens du venter.

Alternativ i stekeovn:
Sett stekeovnen på 200 grader. Pensle aluminiumsfolien med smeltet smør eller olje. Fordel fiskestykkene på 4 ark aluminiumsfolie og legg maiskorn, paprika og salsa over. Brett opp to motstående sider folien/papiret og lag en dobbel brett. Lag en dobbel brett i hver ende. Sørg for at det blir luftrom inne i pakken.
Legg pakkene på bakebrett og sett dem i stekeovnen ca 15 minutter ved 200 grader. Dryss persille eller koriander over før servering.
Når du har tid kan du lage salsa etter oppskrift.

Salsa
Rør sammen olje, eddik og tomatpuré. Ha tomater, stangselleri, løk, paprika og chili i tomatsausen. Smak til med grovmalt pepper og salt. La salsaen stå 2 - 3 timer før servering, da kommer smaken bedre frem.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23451)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Meksikansk fiskepakke.Meksikansk fiskepakke.
Denne retten har 72,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Wraps med torsk Lofoten Classic.Wraps med torsk Lofoten Classic.
Denne retten har 134,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Torsk på den enkle måten.Torsk på den enkle måten.
Denne retten har 119,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.