Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Meksikansk fisketaco




Meksikansk fisketaco oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
Mange sverger til taco til middag på fredager, men hvorfor ikke variere den? Her er en variant med fisk i stedet for kjøtt, og sammen med salsa, chipotle-majones og strimlet rødkål blir dette helgens slager.

Oppskriften inneholder 124 Kalorier, 12 g Karbo, 7 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner

Chipotle-majones:

1dllettmajones
2sssennep
1stkchipotle chili

Salsa

3stktomat - finhakket
1stksjalottløk - finhakket
1stkrød chili - hakket
1stklime, saften

Røre til fisken:

2dlhvetemel
1tspepper
1stkegg
1dlvann
500grtorskefilet eller annen hvit fisk - skåret i strimler
6stktortillalefser, fullkorn
0,5stkrødkål - finstrimlet
2ssfinhakket frisk koriander


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Meksikansk fisketaco med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier123.97394.63Kcal
Protein7.4623.75gram
Karbohydrat12.2038.84gram
Kostfiber2.287.26gram
Fett4.5314.42gram
Mettet fett0.942.99gram
Salt0.290.92gram
Pris på oppskriftenKr 5.72Kr 18.21Kr .-
Hele oppskriften veier1 910 totalt318 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Chipotle-majones:
Bland majonesen med sennepen. Smak til med finhakket chipotle. Sett majonesen til side.

Salsa:
Bland finhakkede tomater, løk, grønn chili og limesaft og sett salsaen til side.

Røre til fisken:
Bland hvetemel, pepper, egg og vann i en bolle til konsistensen er glatt. Tilsett mer vann om nødvendig.
Varm rikelig med olje over middels høy varme i en stekepanne. Dypp fiskestrimlene i røren og frityrstek noen få av gangen.
Server den stekte fisken i varme tortillalefser med strimlet rødkål, chipotle-majones, salsa, litt frisk koriander og noen dråper sitron- eller limesaft.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 33971)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smårett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Meksikansk fisketaco.Meksikansk fisketaco.
Denne retten har 123,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fisk & chips.Fisk & chips.
Denne retten har 198,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tostada med fisk.Tostada med fisk.
Denne retten har 97,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fredagstaco med torsk.Fredagstaco med torsk.
Denne retten har 110,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.