Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Middagsboller




Oppskriften inneholder 226 Kalorier, 13 g Karbo, 8 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Nøtter, Spor-av-melk, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
75grmandler
75grvalnøtter
1dlgrijeringsmel
Ca 0,5dlvann
2stkpoteter, kokte
1stkløk
2stkegg
allehånde
1dashsalt
paprikapulver
litt kinesisk soya


Annonse



Næringsdeklarasjon for Middagsboller!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier226.48763.44Kcal
Protein7.9026.63gram
Karbohydrat12.8643.35gram
Kostfiber3.5912.10gram
Fett15.1451.04gram
Mettet fett1.816.10gram
Salt0.301.00gram
Pris på oppskriftenKr 5.02Kr 16.92Kroner
Hele oppskriften veier674 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal nøtter og mandler. Ha brødrasp og melk sammen og la det svelle. Mos potetene og finhakk løken. Bland alle ingrediensene sammen til en fast deig og smak til. trilles til små runde boller som stekes i olje.

Middagsbollene er veldig allsidige og passer godt sammen tomatretter eller poteter og brun saus. Lag store porsjoner og frys ned

Mer info

Forfatter:
Kilde: No.alt.mat
(Intern: 15883)
Kategori: Stekepanne
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.