Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Minipaier med stikkelsbærmarmelade




Minipaier med stikkelsbærmarmelade oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Her kombinerer man stikkelsbærmarmelade med små paier. Fint for sommerkaffen i hagen.

Oppskriften inneholder 339 Kalorier, 50 g Karbo, 3 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Mørdeig

300grsmør
2,5dlDansukker Melis
7dlhvetemel
1dashsalt
1stkegg

Stikkelsbærmarmelade

500grstikkelsbær
500grDansukker Syltesukker
1stkkanelstang


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Minipaier med stikkelsbærmarmelade med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier339.396 453.30322.66Kcal
Protein3.0057.042.85gram
Karbohydrat50.07952.0547.60gram
Kostfiber1.8635.371.77gram
Fett13.71260.6913.03gram
Mettet fett8.52162.008.10gram
Salt0.305.680.28gram
Pris på oppskriftenKr 5.14Kr 97.73Kr 4.89.-
Hele oppskriften veier1 901 totalt1 901 pr porsj95 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 paier

1. Skjær det kalde smøret i biter, og tilsett melis og hvetemel. Bland i en mikser. Tilsett egget og en klype salt. Miks en kort stund til, og legg deretter deigen på et melet bakebord.
2. Arbeid sammen deigen, men ikke kna den for mye. Dekk over med plast og la stå i kjøleskapet i 30 minutter
. 3. Lag stikkelsbærmarmelade. Skyll stikkelsbærene og kok dem i ca. 3 min.
4. Mos stikkelsbærene grovt, slik at det blir igjen litt biter. Bland i syltesukker og kanelstang. La koke i ca. 10 min.
5. Skum godt av, og hell over på varme, rene glass. Skru på lokket. Oppbevar kjølig.
6. Sett ovnen på 185 °C. Kjevl ut deigen til ca. 1 mm tykkelse på et melet bakebord, og bruk en rund form til å trykke ut 20 kaker med ca. 7 cm diameter. Pensle en muffinsplate, og trykk de runde paideigene jevnt inn i formene.
7. Legg på en klatt stikkelsbærmarmelade. Bruk en rund form til å trykke ut 20 lokk med ca. 6 cm diameter. Stikk ut et mønster midt på lokket. Legg lokket på paiene og trykk fint til kantene.
8. Stek paiene midt i ovnen i ca. 17–20 minutter. La avkjøles.
9. Server med vaniljeis

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 33934)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Minipaier med stikkelsbærmarmelade.Minipaier med stikkelsbærmarmelade.
Denne retten har 339,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 50,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.