Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Minirabarbrapaier med varmvispet marengs



Minirabarbrapaier med varmvispet marengs oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbraen, som opprinnelig kommer fra Kina, ble tidligere ansett for å ha styrkende egenskaper. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Deig

250grsmør
2,5dlhvetemel
2ssvann
2ssDansukker Melis
1tsvaniljesukker

Rabarbrafyll

400grrabarbra
0,5dlDansukker Sukker

Marengs

3stkeggehviter
2dlDansukker Sukker


Annonse


Allergener i Minirabarbrapaier med varmvispet marengs

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Minirabarbrapaier med varmvispet marengs!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier296,11432,51Kcal
Protein2,733,99gram
Karbohydrat30,4244,43gram
Kostfiber1,702,48gram
Fett17,7925,98gram
Mettet fett11,3616,59gram
Salt0,330,48gram
Pris på oppskriftenKr 4,90Kr 7,16Kroner
Hele oppskriften veier1 169 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland raskt sammen alle ingrediensene til en jevn paideig. Ha plast rundt, og la den hvile i kjøleskapet i 30 min. Sett ovnen på 200 °C.
Skyll og skrell rabarbraen, skjær den i små biter. Kok rabarbra og sukker i en gryte i 2 minutter.Smør formene, og trykk ut deigen med fingrene. Fordel rabarbraen i paiskallene, og stek nederst i ovnen i ca. 10–15 minutter. Ta ut paiene, og la dem hvile litt.
Gjør imens klart for marengsen ved å ha eggehviter og sukker i en tørr og ren bolle. Visp eggehvitene over vannbad, og la temperaturen stige til 50-65 °C. Kjenn på marengsrøren mellom fingrene. Den skal være uten sukkerkrystaller. Ha røren i en bolle, og visp marengsen til den har kjølnet og blitt luftig.
Ha røren i en sprøytepose med valgfri tupp, og sprøyt på paiene. Brenn av marengsen med en brenner.
Serveres med is eller vaniljesaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 33032)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rabarbrapai med marengs.Rabarbrapai med marengs.
Denne retten har 228,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rabarbrapai med eggekrem.Rabarbrapai med eggekrem.
Denne retten har 191,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rabarbra og jordbær terte.Rabarbra og jordbær terte.
Denne retten har 199,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Minirabarbrapaier med varmvispet marengs.Minirabarbrapaier med varmvispet marengs.
Denne retten har 296,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rabarbrapai 1.Rabarbrapai 1.
Denne retten har 255,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rabarbraterte 3.Rabarbraterte 3.
Denne retten har 197,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lettlaget rabarbradessert.Lettlaget rabarbradessert.
Denne retten har 127,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rabarbrapai med marengs v2.Rabarbrapai med marengs v2.
Denne retten har 224 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rabarbrapai med marengs og hjemmelaget is.Rabarbrapai med marengs og hjemmelaget is.
Denne retten har 237,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lun rabarbra med sprøtt lokk.Lun rabarbra med sprøtt lokk.
Denne retten har 173,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rabarbrapai 3.Rabarbrapai 3.
Denne retten har 194,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sommerdrøm med rabarbra.Sommerdrøm med rabarbra.
Denne retten har 177,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.