Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Mulle med vin- og appelsinsaus




Oppskriften inneholder 135 Kalorier, 4 g Karbo, 14 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
60grsukker
2ssrevet appelsinskall
2sshavsalt
1tsnymalt pepper
6stk litehele rød snapper á ca 500 g
2,5dltørr hvitvin
1,25dlnypresset appelsinsaft
6ssusaltet smør, smeltet pluss ekstra etter behov
2stk liteappelsiner, skåret i skiver
0,5dlfrisk mynte eller bladpersille, hakket


Annonse



Næringsdeklarasjon for Mulle med vin- og appelsinsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier134.94514.80Kcal
Protein13.6151.92gram
Karbohydrat3.9214.95gram
Kostfiber0.240.92gram
Fett6.3424.19gram
Mettet fett3.7214.19gram
Alkohol1.04 %
Salt1.264.79gram
Pris på oppskriftenKr 11.56Kr 44.10Kroner
Hele oppskriften veier2 289 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(Salmonete setubalense)

Rør sammen sukker, revet appelsinskall, salt og pepper. Gni blandingen på fiskene, legg dem på et fat med lokk og la dem stå i kjøleskapet i ca 3 timer.

Sett stekeovnen på 230 C. Smør en ildfast form der det er plass til at fisken ligger i ett lag.

Legg fisken i den smurte formen og drypp blandingen av vin, appelsinsaft og smeltet smør jevnt over. Stek i ovn i 8-10 minutter, til fisken er ugjennomsiktig tvers igjennom når du stikker en kniv i den tykkeste delen. Legg fisken på et varmt fat. Tilsett så mye smør i kraften i formen som er nødvendig for å få sausen tykkere, og øs den deretter over fisken.

Pynt fisken med appelsinskiver og dryss mynte eller persille over. Server med en gang.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6537)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Portugal
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.