Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Nyrestuing med ris




Oppskriften inneholder 196 Kalorier, 19 g Karbo, 12 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stknyrer
eddik
vann
hermetisk eller fersk sopp
olje
1tshvetemel
1dlfløte
1tssterk sennep
1dashsalt
1dashpepper
paprika
2dlris


Annonse



Næringsdeklarasjon for Nyrestuing med ris!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier195.75655.96Kcal
Protein12.1240.61gram
Karbohydrat19.1564.17gram
Kostfiber0.280.94gram
Fett7.7926.10gram
Mettet fett4.3414.54gram
Salt0.351.18gram
Pris på oppskriftenKr 3.59Kr 12.03Kroner
Hele oppskriften veier670 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Nyrene skilles og legges 2 timer i en blanding av eddik og vann. Ta bort alt overflødig fett på dem. Hakkes i terninger som stekes sammen med krydder.

Soppen stekes for seg, strø mel over den, rør om og tilsett fløten og sennepen. Bland dette med nyrene. 2 dl ris kokes med 4 dl vann, avkjøles og presses tett ned i 2 kopper. Settes i kjøleskapet 1 time, hvelves ut av koppene og serveres drysset med paprikapulver til nyrestuingen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9358)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.