Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Nyresuppe med agurk (Rassoljnik)




Oppskriften inneholder 136 Kalorier, 6 g Karbo, 7 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkkalvenyrer
2stksyltede agurker
2sslake fra agurkeneIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,5stkselleri
4stkpoteter
2sssmør
2dlsyre
1dashsalt
3dlrømme
1bunt(er)persille


Annonse



Næringsdeklarasjon for Nyresuppe med agurk (Rassoljnik)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier135.75590.00Kcal
Protein6.5528.47gram
Karbohydrat6.0426.25gram
Kostfiber0.893.87gram
Fett9.2940.38gram
Mettet fett5.4823.82gram
Salt0.421.81gram
Pris på oppskriftenKr 4.27Kr 18.56Kroner
Hele oppskriften veier1 739 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern fett og hinner fra nyrene, legg dem i en gryte med så mye vann at det akkurat dekker og kok opp. Hell vannet av og legg nyrene i nytt vann, som får koke i ca 1 time.

Rens og finsnitt løk og selleri og fres grønnsakene gylne i smøret. Ta gryten av og tilsett agurkskivene og potetterningene. Sil og la denne suppen koke i ca 30 minutter.

Ta gryten av og tilsett agurklake og finhakket syre. Smak til med salt. Skjær nyrene i skiver og ha disse opp i suppen. Ved servering får hver porsjon en skje rømme og et dryss nyhakket persille.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6629)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Russland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.