Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Orrfuglsuppe med molter




Oppskriften inneholder 89 Kalorier, 3 g Karbo, 6 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkorrfugl
50grsukker
150grmolter
2stkgulrøtter
2stkløk
1stkpastinakk
50grblåmuggost
3dlfløte
1,5litervann
4stkeggeplommer
laurbærblad eller hvitpepper
havsalt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Orrfuglsuppe med molter!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88.88712.62Kcal
Protein5.8747.06gram
Karbohydrat3.0324.29gram
Kostfiber0.635.05gram
Fett5.7846.34gram
Mettet fett3.0924.77gram
Salt0.080.66gram
Pris på oppskriftenKr 9.09Kr 72.88Kroner
Hele oppskriften veier3 207 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg fuglen i en kjele og hell vann over. La det få et oppkok og skum godt av. Tilsett rotgrønnsakene, pepper, salt og laurbærblad. La alt koke til kjøttet lett kan løsne fra bena. Ta fuglen opp av vannet, la den bli kald og skjær kjøttet pent av. Skjær det i 1/2 cm store biter. Kok kraften til det gjenstår ca 8 dl. Tilsett molter, reven muggost og 1 1/2 dl fløte.

La alt trekke i ca 30 minutter. Sil kraften og smak den til. Pisk resten av fløten til krem og tilsett eggeplommene. Kok opp kraften, tilsett kjøtterningene og hell over blandingen av pisket krem. Rør forsiktig. La ikke kraften koke opp påny.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7215)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.