Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ostekake uten melk og egg




Oppskriften inneholder 210 Kalorier, 23 g Karbo, 2 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grmelkefri margarin
1sssukker
1pakkeDigestive kjeks
1pakkesitrongelé
2,5dlOdense Erlet (fløteerstatning)
2dlfinhakket ananas (kan sløyfes)
1pakkejordbærgelé


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Ostekake uten melk og egg med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier210.225 250.24437.52Kcal
Protein1.9448.454.04gram
Karbohydrat22.73567.6847.31gram
Kostfiber0.6917.231.44gram
Fett12.24305.6925.47gram
Mettet fett4.08101.908.49gram
Salt0.338.290.69gram
Pris på oppskriftenKr 3.44Kr 85.91Kr 7.16.-
Hele oppskriften veier2 498 totalt2 498 pr porsj208 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Dette er egentlig ingen ostekake, men mer en fromagekake. Den ser ut som en ostekake, og er vel verdt et forsøk!

Kjeksen knuses og blandes med margarin og sukker. Trykkes ut i en rund form.
Lag fromage av 1 pk. sitrongelé som kokes opp og avkjøles. Pisk 2.5 dl Odense Erlet og bland i den kalde geleen. Sette i kjøleskapet til den er ganske stiv. Ca 1 time.

Røres om av og til.
(Kan tilsettes 2 dl. Finhakket ananas, frukten må tørkes av.) Helles over kakebunnen og stivnes helt.
Kok opp 1 pk. jordbærgelé med halv vannmengde. Avkjøles og settes i kjøleskapet til den er nesten stiv ( ca. 45 min. )
Helles over fromasjen mens den ennå er "glatt" .

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Øien
(Intern: 1286)
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.