Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnsbakt filet av uer




Ovnsbakt filet av uer oppskrift.
Fotograf: Bent Raanes & Sara C. Sørensen
Bak ueren i ovnen, og lag din egen grønnsakslasagne mens fisken gjør seg ferdig. En rett som garantert vil imponere gjestene. Anrett på varme tallerkener.

Oppskriften inneholder 193 Kalorier, 8 g Karbo, 9 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800gruerfilet, uten skinn og bein
2ssolje

Grønnsakslasagne

1stkgulrot
100grkålrot
1stkpaprika, rød
1stkløk
2sssmør
2dlhvitvin, tørr
3dlmatfløte
2ssmaisennajevner, lys
1ssgurkemeie
1dlost
2stkegg
13stklasagneplater
salt og pepper

Gressløkpesto

2bunt(er)gressløk, frisk
2sspinjekjerner
1ssparmesanost
1feddhvitløk
1,5dlolivenolje
salt og pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt filet av uer!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier192.501 172.05Kcal
Protein8.5752.18gram
Karbohydrat8.3750.96gram
Kostfiber0.694.20gram
Fett13.1079.76gram
Mettet fett4.1725.39gram
Alkohol0.78 %
Salt0.171.06gram
Pris på oppskriftenKr 9.37Kr 57.05Kroner
Hele oppskriften veier2 435 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 180 grader C.

Grønnsakslasagne:
Surr grønnsakene i smør sammen med gurkemeie i 1—2 minutter. Hell på hvitvin og la den koke inn.
Tilsett fløte og melk, kok opp og jevn sausen med maisenna. Rør inn ost og ett egg om gangen.
Smak stuingen til med salt og pepper.
Kle en brødform med bakepapir og legg i lasagneplater og grønnsakstuing lagvis.
Underste lag skal være lasagneplater, og øverste lag stuing. tek lasagnen i ovn til den er fast. La den hvile i ca. 10 min før den skjæres i snipper eller stikkes ut i sirkler.

Gressløkpesto:
Bland alt unntatt oljen til pestoen i food-processor og finhakk det. Spe med oljen til en fyldig saus.
Del fisken i fire like stykker.
Pensle fisken med olje og dryss på salt og pepper.
Bak den midt i ovnen til den er gjennomstekt, men ikke tørr, det tar ca 8-10 minutter.
Anrett fisken på varme tallerkener.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 28784)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Uer i form.Uer i form.
Denne retten har 59,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt uer med nypoteter og hvitløk.Stekt uer med nypoteter og hvitløk.
Denne retten har 129,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne.Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne.
Denne retten har 215,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt filet av uer.Ovnsbakt filet av uer.
Denne retten har 192,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.