Fotograf:Rosemarie Pettersen Lange er en nydelig fisk som er ganske fast i fisken:). Den holder fasongen og her med gode grønnsaker i en form kommer den til sin rett. Men om vi brukte lange vil det og passe med andre hvite fisker som sei, hyse, steinbit ol.
Tips prøv med noen skiver fennikel i formen.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Kalorier og næringsinnhold i Ovnsbakt lange med grønnsaker med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
87.76
355.60
Kcal
Protein
9.10
36.87
gram
Karbohydrat
3.48
14.10
gram
Kostfiber
1.08
4.38
gram
Fett
3.92
15.88
gram
Mettet fett
1.83
7.42
gram
Salt
0.24
0.99
gram
Pris på oppskriften
Kr 8.44
Kr 34.20
Kr
.-
Hele oppskriften veier
1 621 totalt
405 pr porsj
pr stk
gram
Annonse
Fremgangsmåte:
I ovn ved 200°C i ca. 20 minutter i midten.
Først kutt fileten i passende biter og dryss litt salt og pepper over og sett til side
Rens og skjær løken i tynne ringer. Hakk hvitøken. Skrell og skjær gulrøtter og selleri i tynne skiver, del tomatene. Rens og skjær paprikaene i brede strimler.
Fres løk, hvitløk, gulrot, selleri, potet i olje til løken er blank og grønnsakene halvt møre.
Hell grønnsakene over i et ildfast fat som er penslet med litt olje, legg i cherrytomater og paprikabiter. Dryss på salt, pepper og provencekrydder og press sitronsaft over.
Legg fiskefiletene midt ned i grønnsakene. Drypp litt olje over fisken.
Ett dryss med mozzarella til slutt
Bak retten midt i ovnen til alt er gjennomstekt/kokt. Server poteter eller godt brød til. La gjesten presse over litt lime eller sitron før man spiser,
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 33389)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett Innlagt dato:2017-11-10
Oppdatert dato:2017-11-10
Lesere: 3099 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.