Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnsbakt leverpostei




Oppskriften inneholder 186 Kalorier, 7 g Karbo, 10 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grkalve- eller svinelever
125grspekk
3stk filetansjosfileter
1stkgul løk
0,25tsmalt allehånde
0,5tshvit pepper
1,5tssalt
0,5sssukker
1ssansjoslake
1tsmerian
1stkegg
1dlhvetemel
3,5dlmelk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt leverpostei!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier185.72535.25Kcal
Protein10.1529.25gram
Karbohydrat6.9019.89gram
Kostfiber0.441.27gram
Fett12.9637.35gram
Mettet fett0.832.39gram
Salt1.213.48gram
Pris på oppskriftenKr 3.84Kr 11.07Kroner
Hele oppskriften veier1 153 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(750 g leverpostei)

Skyll leveren og del den i ca 3 x 3 cm store biter. Skjær spekket i små terninger, ca 1 x 1 cm. Skrell løken og skjær den i båter. Del ansjosfiletene i 2-3 biter. Mal alt dette i en kjøttkvern eller bruk food processor.

Med food processor gjør man det slik: Slipp først spekkterningene ned gjennom røret mens maskinen er igang. Stopp maskinen, ha i løken og kjør videre. Stopp maskinen igjen, legg i ansjosen og leverbitene og kjør alt til en mos.

Stopp maskinen igjen. Ha i krydder, ansjoslake, egg og hvetemel og bland det hele noen sekunder i food processoren eller noen minutter for hånd.

Tilsett melken til slutt og rør godt om. Fordel røren i en smurt brødform (som rommer 1,5 liter) eller i 2-3 små smurte ovsformer av porselen.

Stek posteien i vannbad ved 175 C i 1 time og 15 min hvis du bruker metallform. Bruker du en posteiform av porselen må du legge til 15 minutter steketid. Små posteier blir ferdig på 1 time.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8205)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.