Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnsbakt sjøkreps med terte




Oppskriften inneholder 356 Kalorier, 12 g Karbo, 13 g Protein og 28 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stksjøkreps
kajennepepper
olivenolje

Terte:

1plate(r)butterdeig
10stkvalnøtter
100grmoden gorgonzola
1stkegg


Annonse



Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt sjøkreps med terte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier355.93253.37Kcal
Protein12.779.09gram
Karbohydrat12.268.73gram
Kostfiber0.960.68gram
Fett28.2120.08gram
Mettet fett9.606.83gram
Salt1.881.34gram
Pris på oppskriftenKr 13.43Kr 9.56Kroner
Hele oppskriften veier285 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del krepsene i to på langs. Ta ut paven. Bruk en kniv til å hugge klørne halvveis igjennom, slik at de kan løsnes helt med fingrene under spisingen. Legg krepsedelene med snittflaten opp i langpanne og pensle dem med litt olje. Dryss på litt kajennepepper. Stek dem på øverste rille i ovnen på 250 C i 6-8 minutter.

Kjevle butterdeigplaten ut til den er dobbelt så lang. Legg den på en stekeplate med bakepapir. Prikk den med en gaffel for å unngå at den hever seg. Pisk egget og pensle oppå butterdeigen. Stek den i ovn på 180 C i 12-15 minutter.

Hakk valnøttene, pakk inn i aluminiumsfolie og legg nøttene inn i ovnen de siste 5 minuttene av steketiden til butterdeigplaten.

La osten bli romtemperert mens butterdeigplaten kjølner. Skrap vekk eventuelle skorper på osten, og smør den på butterdeigplaten. Dryss de hakkede valnøttene over. Stek i ovn på 200 C i 1 minutt.

Skjær den i 4 eller 8 deler og server sammen med krepsen, gjerne med litt tomatsalat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7835)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.