Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnsbakt torskerogn




Oppskriften inneholder 217 Kalorier, 1 g Karbo, 17 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5kgfrisk rogn.
50grsmør.
2stkegg.
1dlkremfløte.
Pepper og salt.


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Ovnsbakt torskerogn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier217.321 651.37412.84Kcal
Protein16.89128.3432.09gram
Karbohydrat1.4410.942.74gram
Kostfiber0.000.000.00gram
Fett16.00121.5830.40gram
Mettet fett8.1461.8515.46gram
Salt0.302.250.56gram
Pris på oppskriftenKr 12.58Kr 95.59Kr 23.90.-
Hele oppskriften veier760 totalt760 pr porsj190 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 porsjoner

Rognen kokes forsiktig i lettsaltet vann i 10 minutter. Alle hinner fjernes omhyggeligt.
Rognen røres med smøret, salt og pepper.
De to eggehviter piskes stive og vendes forsiktig i. Rognmassen helles i en velsmurt form.
Den settes i ovnen ved 200 grader i 30 minutter.
Smaker fint til en blandet salat og grovt brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 23505)
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.