Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnsstekte kamskjell i hvitvin




Oppskriften inneholder 182 Kalorier, 4 g Karbo, 5 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Gluten, Skalldyr, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
16stkstore kamskjell
1stksitron, delt i to
1dlolivenolje
1stk storstor finhakket løk
50grskinke eller bacon, hakket
2,5dltørr hvitvin
2sspaprikapulver
1knivsoddCayennepepper
1dashsalt
nymalt pepper
0,5dlhakket bladpersille
1,25dltørt brødrasp


Annonse



Næringsdeklarasjon for Ovnsstekte kamskjell i hvitvin!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier182.48772.99Kcal
Protein5.4723.17gram
Karbohydrat4.4218.72gram
Kostfiber1.546.52gram
Fett13.3656.59gram
Mettet fett2.309.74gram
Alkohol2.80 %
Salt0.351.49gram
Pris på oppskriftenKr 11.46Kr 48.54Kroner
Hele oppskriften veier847 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(Vieiras a la gallega)

Smør to ildfaste porsjonsformer med olje. Legg kamskjellene i den smurte formen og drypp litt sitronsaft over. Legg på lokk og sett skjellene i kjøleskapet til sausen er ferdig.

Varm olivenolje i en stekepanne på middels varme. Ha i løk og skinke eller bacon, hvis du bruker det, og fres i ca 15 minutter til løken er svært myk. Ha i vinen og kok ut pannen – skrap bunnen slik at du får løs alt det brune bunnfallet. Kok videre i 5-8 minutter, til væskemengden er kokt inn til det halve.

Rør inn paprikapulver, kajenne, salt, pepper og persille, og øs sausen over kamskjellene. Fordel brødraspet på toppen.

Stek retten i ovn ved 200 C i 15 minutter, til den er gyllen og boblende. Server straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6512)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Spania

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.