Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ovnstekt fasanbryst med gresskar og gnocchi




Oppskriften inneholder 123 Kalorier, 10 g Karbo, 13 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkfasaner
5stknelliker
laurbærblader
timiankviste
urter etter smak
1stk litegresskar
sechuanpepper (Kinesisk sterk pepper)
1dashsmør
salt og pepper
700grbakepoteter
250grhvetemel
1stkegg
salt og pepper
muskatnøtt
50grparmesan
hakket persille
syltet tyttebær


Annonse



Næringsdeklarasjon for Ovnstekt fasanbryst med gresskar og gnocchi!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier123.15882.51Kcal
Protein13.4796.53gram
Karbohydrat10.2473.38gram
Kostfiber1.248.89gram
Fett2.8720.57gram
Mettet fett1.188.46gram
Salt0.080.60gram
Pris på oppskriftenKr 11.89Kr 85.20Kroner
Hele oppskriften veier2 866 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fasan lår og ryggbein brunes i smør. Det has i en gryte sammen med laurbær, einerbær, pepper, timian, nelliker og urter og vann, til det dekker, og kokes til fond. Fonden siktes og kokes ytterligere i to timer, så den reduseres og blir kraftig. Den smakes til og monteres med smør.
Brystene brunes og settes i en varmluftsovn i 20 minutter på 200ºC. la dem hvile, til de skal skjæres opp.
Gresskaret skjæres i skiver a 7-10 millimeter, drysses med knust sechuanpepper og stekes mørt i smør.
Potetene bakes møre, og kjøttet tas ut og moses. Tilsett hvetemel, egg og parmesan; Krydre med salt, pepper og muskat.
Mosen formes til eggeformede kuler med to dessertskjeer og pocheres i lettsaltet vann, før de brunes på pannen og drysses med persille.
Server fasanbrystene med saus, gresskar, gnocchi og syltet tyttebær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26567)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.