Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pai med blandet frukt




Oppskriften inneholder 203 Kalorier, 36 g Karbo, 2 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dlhvetemel
4sspotetmel
75grsmør eller margarin
1tssukker
1stkeggeplomme
kaldt vann

Fyll:

1,5dlsukker
3dlvann
Ca 650grblandet frukt
50grskåldede mandler

Gelé:

2,5dlfruktlake
2tssitronsaft
3plate(r)gelatin


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Pai med blandet frukt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier202.703 581.10596.85Kcal
Protein1.7831.455.24gram
Karbohydrat36.05636.90106.15gram
Kostfiber1.3022.973.83gram
Fett5.4295.7615.96gram
Mettet fett2.4643.467.24gram
Salt0.061.070.18gram
Pris på oppskriftenKr 2.04Kr 36.04Kr 6.01.-
Hele oppskriften veier1 767 totalt1 767 pr porsj294 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker pai

Sikt hvetemel og potetmel sammen. Smuldre i smøret. Tilsett sukker og arbeid deigen sammen med eggeplomme og vann.

Legg litt sammenkrøllet aluminiumsfolie eller tørre erter i bunnen. Dette gjør at vi hindrer bunnen å heve seg for mye. Stek paien ved nederste ribbe ved 225 C nesten 20 minutter.

Kjevle deigen ut og legg den i paiform. Ta ut folie eller erter, stek kaken enda noen minutter til den er pent gyllen.

Lag fyllen: Kok sukker og vann til en seig lake. Kok frukten forsiktig i laken så den ikke går i stykker. Ta frukten opp av laken, og la den renne av.

Legg den avkjølte frukten i paibunnen sammen med mandler. Hell fruktgelé over.

Den lager vi ved å sile 1 1/2 dl fruktlake, smak til med sitronsaft. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann, smelt den i den varme laken. Når geléen er halvstiv, helles den over frukten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12533)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fruktterte 2.Fruktterte 2.
Denne retten har 140,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.