Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pai med reinskav




Oppskriften inneholder 200 Kalorier, 6 g Karbo, 9 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grreinskav,
250grtraktkantareller (sjampinjong kan også brukes),
250grbacon,
1stk storløk
100grsukkererter,
1begercreme fraiche
salt, pepper,
1tstørket eller 2 - 3 ts hakket frisk basilikum,
3plate(r)butterdeig, frossen
1stkegg


Annonse



Næringsdeklarasjon for Pai med reinskav!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier199.75947.23Kcal
Protein9.0442.87gram
Karbohydrat5.9228.07gram
Kostfiber0.884.17gram
Fett15.3572.79gram
Mettet fett7.4635.38gram
Salt0.562.67gram
Pris på oppskriftenKr 10.39Kr 49.27Kroner
Hele oppskriften veier1 897 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Brun bacon, løk, kjøtt, sopp og sukkererter. Tilsett crème fraîche og krydder. Ha dette i en paiform. Legg to butterdeigplater oppå hverandre og kjevl ut til lokk på paien.

Kjevl ut og lag strimler til pynt av den siste platen. Lim fast pynten med eggehvite og pensle lokket med eggeplomme. Stek paien ved 210 C til butterdeigen er gyllen og fin, ca. 20 - 30 minutter.

Server paien med enkel salat, f.eks. grønn salat, løk i skiver, reddiker og basilikum.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20163)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.