Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pai med tyttebærfromasj




Oppskriften inneholder 230 Kalorier, 21 g Karbo, 2 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Kjeksbunn:

150grhavrekjeks,
50grvalnøtter,
50grkokos,
100grsmør

Tyttebærfromasj:

1pakkefryste tyttebær,
6plate(r)gelatin
3dlkremfløte

Gelèlokk:

1pakkejordbærgelè


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Pai med tyttebærfromasj med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier229.994 376.71547.09Kcal
Protein1.9136.354.54gram
Karbohydrat20.94398.4949.81gram
Kostfiber1.1221.312.66gram
Fett15.15288.3036.04gram
Mettet fett8.80167.4620.93gram
Salt0.234.290.54gram
Pris på oppskriftenKr 4.53Kr 86.21Kr 10.78.-
Hele oppskriften veier1 903 totalt1 903 pr porsj238 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Smelt smøret, knus kjeksen og grovhakk valnøttene. Bland sammen. Smør en rund kakeform med løs bunn (ca. 22 - 24 cm) og press kjeksblandingen godt ned i formen.

Legg gelatinen i kaldt vann i 5 minutter. Tin tyttebærene etter anvisningen på pakken. Smelt gelatinen 1 2 ss kokende vann og rør i tyttebærene. Pisk fløten stiv og vend tyttebærene forsiktig i kremen. Hell tyttebærblandingen over kjeksbunnen og sett kaldt til fromasjen er har stivnet. Lag geleen etter anvisningen på pakken, men bruk bare 4 dl vann. Avkjøl den til den begynner å tykne. Hell den forsiktig over den stivnede tyttebærfromasjen. La paien stå kaldt til geleen er stivnet helt.

Løsne rundt kanten av formen med en kniv og løsne forsiktig ringen fra formen. Pynt paien med kiwi og pisket kremfløte.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19493)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.