Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pancit Palabok




Pancit Palabok oppskrift.
Fotograf: Knut Pettersen
Dette er en nudel rett som finnes i mange varianter. Vi har prøvd 2 forskjellige av den. Pancit er nudler og i denne retten brukes risnudler (Bihon). Retten består av nudler i saus som serveres med topping.

Oppskriften inneholder 130 Kalorier, 14 g Karbo, 10 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Skalldyr, Soya, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
450grrisnudler (bihon)

Saus:

2ssmatolje
250grhakket svinekjøtt
1ssanatto pulver(laget av frø fra achiote treet, ikke nødvendig, kun for fargen)Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3kopp(er)svinekraft
1stkterning rekebuljong
6sshvetemel
2ssfiskesaus
0,5tsmalt svart pepper

Topping:

1kopp(er)kokt/stekt svinekjøtt kutte i små biter
2stkstekt tofu (tokwa), i terninger
50grtinapa flak (røkt fisk)
0,5kopp(er)chicharon(frityrstekt svineflesk) (knust)Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2stkhardkokte egg i skiver
1,2dlkokte reker (kokt eller dampet)
0,25kopp(er)grønn løk eller vårløk, finhakket
3ssstekt hvitløk
2skive(r)sitron, skiver (eller 6 til 8 stykker calamansi som ligner mandariner)


Annonse



Næringsdeklarasjon for Pancit Palabok!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier129.67564.62Kcal
Protein10.0643.80gram
Karbohydrat13.5759.09gram
Kostfiber1.335.79gram
Fett3.6115.72gram
Mettet fett0.672.92gram
Salt0.713.08gram
Pris på oppskriftenKr 4.97Kr 21.64Kroner
Hele oppskriften veier2 613 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bløtlegg risnudler i vann i ca 15 minutter. Hell av vannet og sett til side.

Kok sausen ved å varme opp en kasserolle. Hell i matolje.
Når oljen er varm nok, Tilsett svinekjøtt og stek i ca 5 til 7 minutter.
Fortynn annato pulveret i svinebuljongen og hell blandingen i gryten. Kok opp.
Tilsett rekekraft,rør og la det småkoke i 3 minutter
Tilsett mel gradvis mens du rører.
Tilsett fiskesaus og malt svart pepper, og la det småkoke til sausen blir tykk. Sett til side.

I mellomtiden koker du opp nok vann i en gryte.
Plasser bløtlagte nudler i en sil (bruk metall eller bambus sil) og senk silen i kokende vann i ca ett minutt eller til nudlene er kokt. (pass på at nudlene er fortsatt faste)
Fjern sil fra gryten og tøm væsken av fra nudler.

Legg nudler på tallerkene.
Hell sausen på toppen av nudler, og dryss topping over dette igjen.
Server med en skive sitron eller calamansi.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 29487)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Philippines

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pancit Palabok.Pancit Palabok.
Denne retten har 129,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.