Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Panerte osteboller




Oppskriften inneholder 324 Kalorier, 9 g Karbo, 14 g Protein og 26 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
50grsmør eller margarin
1,75dlhvetemel
0,25litermelk
350grtørr, reven ost
4stkeggeplommer
1dashsalt
1dashpepper
reven muskatnøtt

Panering:

hvetemel
sammenpisket egg
brødrasp
olje
60gr(frityrolje, mengden som tas opp av bollene og kun til fettberegning)


Annonse



Næringsdeklarasjon for Panerte osteboller!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier324.37713.17Kcal
Protein14.2931.42gram
Karbohydrat9.1720.16gram
Kostfiber0.380.84gram
Fett25.5356.13gram
Mettet fett13.2529.13gram
Salt0.711.56gram
Pris på oppskriftenKr 5.03Kr 11.06Kroner
Hele oppskriften veier879 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smelt smøret, rør i hvetemel og spe med melk. La sausen koke et par minutter.

Ta gryten av varmen, rør i ost. Rør i eggeplommene, en av gangen. Smak til med salt og krydder. Avkjøl deigen.

Form deigen til boller som vendes først i hvetemel, deretter egg og til slutt brødrasp.

Varm oljen til den er så varm at en loffterning blir brun i løpet av 1 minutt.

Kok 3-4 boller av gangen i oljen. Vend bollene så de blir jevnt brune, ta dem opp og la dem dryppe av på husholdningspapir.

Server ostebollene varme med salat til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12443)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.