Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pannekaker med blåskjell




Oppskriften inneholder 141 Kalorier, 5 g Karbo, 7 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Egg, Gluten, Melk, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Røre

3,5dlmelk
2sssmør
3stkegg
litt salt
1,5dlhvetemel

Øvrige ingredienser:

2kgblåskjell eller 1-2 bokser muslinger/blåskjell
2stksjalottløk
2ssfrisk hakket timian
1dlhvitvin, tørr
2dlkremfløte
2sspersille, finhakket
salt og pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Pannekaker med blåskjell!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier141.27560.99Kcal
Protein6.7326.73gram
Karbohydrat5.3521.25gram
Kostfiber0.321.27gram
Fett9.7938.88gram
Mettet fett5.7222.71gram
Alkohol0.60 %
Salt0.622.48gram
Pris på oppskriftenKr 5.05Kr 20.05Kroner
Hele oppskriften veier1 588 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland melk, smeltet smør, egg og salt inn i melet,og la svelle i 15 minutter.
Stek pannekakene og legg dem lagvis på ett matpapir.

Vask og skrubb blåskjellene.
Grovhakk sjalottløk og timian, og ha det i en varm gryte med hvitvin. Tilsett blåskjell og damp til de åpner seg. Rens dem på ett brett.

Sil kraften og kok den inn til det halve.Tilsett fløte og kok til det tykner. Evt bruk kraften fra boksene.
Ha i blåskjellene/muslingene, persille, salt og pepper.
Server pannekakene med blåskjellene lagt fint på en tallerken.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118966717)
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.