Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Paprikamix med epler og squash




Oppskriften inneholder 91 Kalorier, 17 g Karbo, 2 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5ssolivenolje
1stkeple i små terninger
0,5stksquash i små terninger
1dlrødvineddik
0,5sstomatpuré
0,5stkrød paprika, finhakket
0,5stkgrønn paprika, finhakket
0,5stkgul paprika, finhakket
2feddhvitløk presset
1dashsalt
1dashpepper
2porsjon(er)ris


Annonse



Næringsdeklarasjon for Paprikamix med epler og squash!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier91.33287.74Kcal
Protein2.377.47gram
Karbohydrat17.1253.94gram
Kostfiber1.153.62gram
Fett1.233.88gram
Mettet fett0.200.63gram
Salt0.170.55gram
Pris på oppskriftenKr 4.18Kr 13.17Kroner
Hele oppskriften veier630 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm olivenolje i en stekepanne, og stek epler og squash gulne. Legg dem i en smurt ildfast form. Bland de andre ingrediensene, og hell dem over i formen. Stekes i ovn ved 200 grader 20 min. Serveres med kokt ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9746)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fylt paprika 6.Fylt paprika 6.
Denne retten har 121,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.