Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pasta glutenfri




Oppskriften inneholder 272 Kalorier, 51 g Karbo, 6 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grsemper , fin
100grToro, lys
2stkegg
litt olje
1tssalt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Pasta glutenfri!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier271.61863.39Kcal
Protein5.8618.63gram
Karbohydrat50.85161.64gram
Kostfiber2.367.50gram
Fett4.4514.15gram
Mettet fett1.274.04gram
Salt2.748.71gram
Pris på oppskriftenKr 4.84Kr 15.39Kroner
Hele oppskriften veier318 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alt, kjevle ut og kutt i strimler, evt. bruk pastamaskin. Trekkes noen minutter i kokende vann tilsatt litt olje og salt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 937)
Kategori: Tilbehør
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.