Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pasta hjemmelagd glutenfri




Oppskriften inneholder 291 Kalorier, 39 g Karbo, 3 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4dlsemper fin mix
0,5dlolivenolje
1stkegg
1dlvann
1sspofiber
1krmsalt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Pasta hjemmelagd glutenfri!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier290.55282.88Kcal
Protein3.133.05gram
Karbohydrat38.6537.63gram
Kostfiber2.362.30gram
Fett13.1912.84gram
Mettet fett2.292.23gram
Salt0.400.39gram
Pris på oppskriftenKr 4.05Kr 3.94Kroner
Hele oppskriften veier389 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland alt sammen, men spar litt mel til utbaking. Kjevle ut tynt og trins ut strimler.
La de tørke i 6-8 timer. Kokes så i lettsaltet vann.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Semper
(Intern: 3325)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.