Fotograf:Dansukker Fristende og frisk sommerkake. Her kan man bruke andre bær eller frukt også. Prøv med for eksempel hagebær, jordbær eller blåbær for eksempel.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Kalorier og næringsinnhold i Pavlovamarengs med bringebærmasse med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
231.93
2 921.02
365.13
Kcal
Protein
2.61
32.87
4.11
gram
Karbohydrat
29.37
369.90
46.24
gram
Kostfiber
1.29
16.25
2.03
gram
Fett
11.27
141.94
17.74
gram
Mettet fett
7.14
89.92
11.24
gram
Salt
0.13
1.65
0.21
gram
Pris på oppskriften
Kr 7.33
Kr 92.32
Kr 11.54
.-
Hele oppskriften veier
1 259 totalt
1 259 pr porsj
157 pr stk
gram
Annonse
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
1. Sett ovnen på 125 °C.
2. Visp eggehvitene til fast skum, og tilsett halvparten av sukkeret under visping. Tilsett
resten av sukkeret og vaniljesukkeret etter 5 minutter, og visp deretter videre i 5
minutter til.
3. Rør inn maisennamelet og eddiken. Hell ut røren på et bakepapir. Stek kaken i ovnen
i ca. 1 1/2 time. Den skal være seig i midten. Slå av ovnen, men ikke ta ut platen.
4. Lag bringebærmassen. Press bringebærene gjennom en finmasket sil. Visp egget og
rør det inn i bringebærene. Hell blandingen gjennom en finmasket sil ned i en
tykkbunnet kasserolle. Tilsett syltesukker, og la småkoke under omrøring i 2–3
minutter.
5. Ta kasserollen fra platen, og tilsett smøret. Sett kasserollen i en skål med kaldt vann,
og visp med elektrisk visp til bringebærmassen er avkjølt. Hell den over i et rent glass,
og sett den til kjøling i kjøleskapet.
6. Visp kremfløten luftig. Legg pavlovaen på et fat, og ha over kremen. Legg på
bringebærmassen med skje, og strø over ferske bær.
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33931)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2018-05-31
Oppdatert dato:2018-05-31
Lesere: 468 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.