Fotograf:
Pixabay Pepperkaker 2 glutenfrie inneholder 390 Kalorier, 50 g Karbo, 1 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr Pepperkaker 2 glutenfrie har beregnet å ha følgende allergener Melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Kalorier og næringsinnhold i Pepperkaker 2 glutenfrie med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
390.39
3 259.37
43.46
Kcal
Protein
0.75
6.26
0.08
gram
Karbohydrat
50.05
417.87
5.57
gram
Kostfiber
3.19
26.63
0.36
gram
Fett
20.09
167.73
2.24
gram
Mettet fett
12.74
106.37
1.42
gram
Salt
0.93
7.79
0.10
gram
Pris på oppskriften
Kr 5.93
Kr 49.51
Kr 0.66
.-
Hele oppskriften veier
835 totalt
835 pr porsj
11 pr stk
gram
Annonse
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 75
kaker
Skjær matfettet i biter og legg bitene i en bakebolle. Tilsett ingefær og det øvrige krydderet. Kok opp sukker og sirup i en kjele og hell det straks over fettet og krydderet i bakebollen. Rør til alt er godt blandet og la det avkjøles.
Bland PO-fiber, natron og mesteparten av melblandingen, men spar litt mel til utbaking. Rør blandingen ned i den kalde brydderrøren. Arbeid sammen til en glatt og smidig deig. Form deigen til pølser og legg dem kaldt noen timer hvis du velger den lettvinte måten med å skjære pepperkakene i stedet for å kjevle dem.
Hvis du skal kjevle, bør deigen først hvile i ca 1 døgn i kjøleskap, dekket med plastfolie.
Arbeid deigen smidig på lett melet bakebord. Del deigen i mindre biter og kjevl hver del mellom plastfolie.
Trykk ut figurer med former, eller skjær med kniv. Legg dem på bakepapir på platen.
Stek midt i ovnen ved 200 C i 6-7 minutter. La de ferdige pepperkakene avkjøles på flatt underlag.
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 5924)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker Diett/allergi:
Glutenfri Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-11-21
Oppdatert dato:2017-11-21
Lesere: 5707 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.