Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Peppervaktler




Oppskriften inneholder 150 Kalorier, 1 g Karbo, 14 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkvaktler
3ssfiskesaus

Marinade:

2bunt(er)koriander, hakket
4feddhvitløk uten skall
1tsknust, sort pepper
1ssvegetabilsk olje


Annonse



Næringsdeklarasjon for Peppervaktler!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier149.61244.80Kcal
Protein14.1723.19gram
Karbohydrat0.911.49gram
Kostfiber0.771.26gram
Fett9.7515.95gram
Mettet fett2.494.07gram
Salt1.382.25gram
Pris på oppskriftenKr 19.97Kr 32.68Kroner
Hele oppskriften veier655 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens vaktlene og drypp dem tørre. Skjær dem i halvdeler og legg dem i et stort, dypt fat. Hell fiskesaus over vaktlene.

Marinade:
Kjør alle ingredienser sammen til en finhakket masse i foodprocessoren/blenderen. Bred marinaden ut over vaktlene, dekk dem til og sett dem på kjøl 2-3 timer.

Grillstek de halve vaktler over glødende kull, til de er gyldenbrune på begge sider og gjennomstegt. Alternativt kan fuglene grilles under en meget varm ovnsgrill. Server med Søt chilisaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 20842)
Kategori: Grillmat
Land: Thailand

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.