Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Perlehøns med jarlsbergpoteter til 6




Oppskriften inneholder 125 Kalorier, 6 g Karbo, 10 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Confit av lår
6stkperlehønslår (store kyllinglår)
2sshavsalt
2feddhvitløk, hakket
timian
andefett (annet kokkefett)

Jarlsbergpoteter

10stk stormandelpoteter
2sscreme fraiche
150grjarlsberg, reven
1dashsalt
1dashpepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Perlehøns med jarlsbergpoteter til 6!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier124.77507.65Kcal
Protein9.5138.69gram
Karbohydrat5.5922.74gram
Kostfiber0.552.24gram
Fett7.0328.60gram
Mettet fett2.9612.04gram
Salt1.295.24gram
Pris på oppskriftenKr 4.29Kr 17.45Kroner
Hele oppskriften veier2 441 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

CONFIT av lår:
Marinér lårstykkene i salt, hvitløk og timian ca. 3 timer. Skrap bort saltet og kok dem i så mye fett at de dekkes. Bruk svak varme og trekk til kjøttet slipper bena. Stek dem gylne og sprø like før servering.

JARLSBERGPOTETER:
Bak potetene i ovn ved 180 gr varme til myke (ca. 1 time). Skrap ut det myke fra skallet og mos det. Rør inn creme fraiche og jarlsberg. Smak til. Legg lett press på mosen og sett i kjøleskap et døgn. Skjær mosen i firkanter og stek på tørr panne med middels varme.
I tillegg serveres blomkålragu og sennepssaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 25937)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.