Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pers fiskebollegryte




Oppskriften inneholder 46 Kalorier, 7 g Karbo, 3 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
0,5boks(er)fiskeboller,
Ca 3,5stkkokte poteter,
0,5pose(r)fiskesuppe,
2,5dlmelk,
2,5dlvann
0,5pose(r)fryst grønnsakblanding eller 2 kopper kokte grønnsaker i biter (de du liker best),
salt, pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Pers fiskebollegryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier46.22439.09Kcal
Protein3.0328.79gram
Karbohydrat7.0566.98gram
Kostfiber0.706.65gram
Fett0.504.75gram
Mettet fett0.201.90gram
Salt0.464.37gram
Pris på oppskriftenKr 2.31Kr 21.95Kroner
Hele oppskriften veier1 900 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær fiskebollene i biter. Skrell potetene og skjær dem i biter. Ha suppepulveret i en kjele og blan opp under omrøring og putre videre sånn omtrent 10 minutter.
Hell oppi fiskeboller og poteter sammen med grønnsakblandingen. La alt få koke 5 minutter og smak til med salt og pepper. Det er godt å spise knekkebrød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19652)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.