Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pesto boller




Oppskriften inneholder 325 Kalorier, 29 g Karbo, 7 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
25grgjær
50grMargarin
2,5dlmelk
0,5tssalt
Ca 5dlhvetemel

Fyll

2dlbasilikum blader eller persille
Ca 1,5feddhvitløk
2sspinjenøtter
0,5dlrevet fersk parmesan
1dlolivenolje
1dashsalt
1dashpepper


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Pesto boller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier325.412 424.96202.08Kcal
Protein7.0652.614.38gram
Karbohydrat28.58212.9817.75gram
Kostfiber1.6512.301.02gram
Fett19.95148.6712.39gram
Mettet fett3.6627.272.27gram
Salt0.755.600.47gram
Pris på oppskriftenKr 4.28Kr 31.89Kr 2.66.-
Hele oppskriften veier745 totalt745 pr porsj62 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 boller

Smuldre gjæren i en bakebolle.
Smelt margarin og bland med melk. Varm til 37 grader og hell dette over gjæren.
Tilsett salt og rør inn mel til en smidig deig som settes til heving i ca 20-30 minutter.
Lag fyllet ved å kjøre ingrediensene i en hurtig
mikser og tilsett olje i en tynn stråle, mens maskinen kjører. Ta deigen opp på bakebordet og kjevle den ut til ett rektangel på ca 40 cm X 40 cm.

Smør fyllet utover og rull sammen til en rullekake. Skjær rullen i 12 biter og legg de i muffins former. Etterhev i ca 20 minutter
Pensle med egg og stek ved 225 grader i ca 12 minutter midt i ovnen.

Serveres nystekte

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 1563608841)
Tilberedningstid: 60 min +
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.