Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Pikant leverpølse




Oppskriften inneholder 192 Kalorier, 16 g Karbo, 8 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grleverpølse
1stkeggeplomme
1feddhvitløk
1dashpepper
paprika
1stk storløk, finhakket
2ssrød paprika, finhakket
2stkpicklesagurker, hakkede
3stkoliven, finhakkede
Ca 1,5stkegg hardkokte
4skive(r)rugbrød


Annonse



Næringsdeklarasjon for Pikant leverpølse!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier192.32430.73Kcal
Protein7.5917.00gram
Karbohydrat15.5534.83gram
Kostfiber2.906.49gram
Fett10.4423.38gram
Mettet fett3.618.09gram
Salt1.102.46gram
Pris på oppskriftenKr 5.43Kr 12.16Kroner
Hele oppskriften veier896 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør leverpølsene myk med eggeplomme. Smak til med pepper, paprikapulver og knust hvitløk.

Rør så inn finhakket løk, paprika, picklesagurk og oliven.

Fordel massen på 4 stykker rugbrød. Legg eggeskiver på toppen.

Denne tyske retten serveres helst nylagt med kaldt øl til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10615)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kalde retter
Land: Tyskland

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.