Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Piratens sjøpanne




Oppskriften inneholder 167 Kalorier, 23 g Karbo, 11 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grfiskeblokk
2feddhvitløk
2ssolivenolje
1boks(er)ansjosfileter
1boks(er)tomater, 400 g
1dashsalt
1dashpepper
0,5bunt(er)persille
500grbåndspaghetti


Annonse



Næringsdeklarasjon for Piratens sjøpanne!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier166.58696.18Kcal
Protein11.1746.68gram
Karbohydrat22.6594.66gram
Kostfiber1.616.73gram
Fett3.1213.04gram
Mettet fett0.471.96gram
Salt0.632.65gram
Pris på oppskriftenKr 7.44Kr 31.09Kroner
Hele oppskriften veier1 672 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok spaghetti som angitt på pakningen. La fiskeblokken halvtine og skjær den i store, jevne biter. Ha oljen i varm panne og press eller hakk hvitløken i.

Legg i fiskestykkene, salt og pepre lett, og la dem få svak gyllen farge på begge sider.

Tilsett godt avrente tomater og la pannen såvidt koke opp. La ansjosfiletene renne av og del dem i to. Fordeles over innholdet i pannen sammen med persille. Pynt evt. med noen reker. La alt bli skikkelig gjennomvarmt.

Server retten direkte fra pannen med rykende varm spaghetti og gjerne grovt brød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11889)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.