Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Polsk kalvepostei




Oppskriften inneholder 165 Kalorier, 1 g Karbo, 16 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grkalvekjøtt
300grbuklist
150grkalve- eller svinelever
200grmagert bacon
1stk storløk
1sshakket persille
0,5tssalvie
1stksitron, saft og skallet
1stkegg
1dashsalt
1dashpepper
4sskremfløte
1stklaurbærblad

Pynt:

kokte eple- eller pærebåter
persille


Annonse



Næringsdeklarasjon for Polsk kalvepostei!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier164.63436.60Kcal
Protein15.6341.45gram
Karbohydrat0.972.57gram
Kostfiber0.381.01gram
Fett10.8328.72gram
Mettet fett4.1310.95gram
Salt0.180.48gram
Pris på oppskriftenKr 12.29Kr 32.59Kroner
Hele oppskriften veier1 591 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær svoren av svinekjøttet (buklist) og bacon. Mal kalvekjøtt, svinekjøtt, lever, bacon og løk én gang på kjøttkvern. Rør dette sammen med persille, egg, krydder, revet sitronskall og fløte. Tilsett sitronsaft etter smak.

Smør en ovnfast form. Legg et laurbærblad i bunnen og hell massen oppå. Jevn ut toppen og dekk med et smurt papir.

Sett formen nederst i ovnen ved 220 C i vannbad og stek i 1 time.

Avkjøl posteien i formen. Hvelv den over på fat.

Pynt med kokte eple- eller pærebåter og persille. Server posteien med smør og brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8207)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Polen
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.