Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Porsjonskabaret




Oppskriften inneholder 69 Kalorier, 0 g Karbo, 7 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlbuljong av terninger
3plate(r)gelatin
4stkegg hardkokte
4skive(r)mager skinke
4stkoliven
salatblad


Annonse



Næringsdeklarasjon for Porsjonskabaret!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier69.41102.16Kcal
Protein6.759.94gram
Karbohydrat0.230.34gram
Kostfiber0.090.13gram
Fett4.596.76gram
Mettet fett1.261.85gram
Salt0.981.44gram
Pris på oppskriftenKr 3.05Kr 4.49Kroner
Hele oppskriften veier589 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg gelatinen i kaldt vann til den er bløt. Vri den godt opp og smelt den i halvparten av buljongen.

Bland resten av buljongen i og hell et tynt lag i bunnen av 4 porsjonsformer. Sett dem kaldt til geléen stivner.

Legg oliven-skiver på geléen og dekk med en skinkeskive og et hardkokt egg uten skall.

Hell over resten av buljongen og sett formene kaldt til geléen har stivnet.

Sett formene i varmt vann et øyeblikk og hvelv dem på fat. Pynt med salatblad og server ristet loff og rundtstykker og smør til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12647)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.