Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Potet og purreløksuppe med Komplett Næring




Oppskriften inneholder 93 Kalorier, 13 g Karbo, 3 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
50grpurreløk
1stk storpotet
1,5tsbuljongpulver
1dlvann
2sskremfløte
2dlKomplett Næring naturell
2dlKomplett Næring naturell
Salt og pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Potet og purreløksuppe med Komplett Næring!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93.34725.49Kcal
Protein3.2925.57gram
Karbohydrat12.5597.54gram
Kostfiber0.594.59gram
Fett3.2024.87gram
Mettet fett1.4411.19gram
Salt0.453.46gram
Pris på oppskriftenKr 8.86Kr 68.86Kroner
Hele oppskriften veier777 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Skjær purreløk og potet i tynne skiver
2. Potet og purreløk kokes i vann med buljongpulver i ca 20 min.
3. Tilsett kremfløte og Komplett Næring.
4. Varm opp suppen og smakssett med salt og pepper

Mer info

Forfatter:
Kilde: Novartis Nutrition
(Intern: 23985)
Kategori: Suppe
Diett/allergi: Energirik
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.