Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Potetpostei




Oppskriften inneholder 94 Kalorier, 5 g Karbo, 11 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grrå poteter
0,5kgsvinelever
1stkløk
4stk filetansjosfileter
1sshvetemel
2stkegg
3dlmelk
1tssalt
0,25tspepper
0,5tstimian


Annonse



Næringsdeklarasjon for Potetpostei!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93.621 189.56Kcal
Protein11.20142.31gram
Karbohydrat5.2266.33gram
Kostfiber0.475.97gram
Fett3.0038.12gram
Mettet fett0.9411.94gram
Salt0.9111.52gram
Pris på oppskriftenKr 3.51Kr 44.60Kroner
Hele oppskriften veier1 271 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær poteter, lever og løk i biter. Ha dette i en kjøkkenmaskin på full fart til blandingen er jevn. Smak farsen til før den helles i en godt smurt, avlang form. Stek posteien på 160 grader i 1 ½ time, eller til den er gjennomstekt. Posteien kan serveres både varm og kald. Som varm postei smaker den godt med stekt bacon og stekt sopp. Server ferskt brød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17102)
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.