Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rådyrmedaljonger med fløtestuet savoykål




Oppskriften inneholder 119 Kalorier, 2 g Karbo, 11 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grrådyr ytrefilet
1ssmargarin eller smør
400grsavoykål
vann
1dashsalt
1ssmargarin eller smør
3dlfløte eller créme fraîche
1dashsalt
1dashpepper
Ca 1,5krmrevet muskatnøtt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Rådyrmedaljonger med fløtestuet savoykål!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier119.38402.98Kcal
Protein10.5335.55gram
Karbohydrat1.796.04gram
Kostfiber0.943.17gram
Fett7.5825.59gram
Mettet fett3.4711.71gram
Salt0.290.99gram
Pris på oppskriftenKr 17.15Kr 57.89Kroner
Hele oppskriften veier1 350 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens fileten og skjær den i centimetertykke skiver.

Skyll og strimle kålen. Kok den i noen minutter i lettsaltet vann. Hell av vannet. Legg kålen i et håndkle og press ut alt vannet. Fres kålen i matfett i en panne. Spe med fløten. Kok kålen på svak varme 5-10 minutter. Krydre med salt, pepper og revet muskatnøtt.

Stek rådyrmedaljongene i litt matfett i en stekepanne, 2-3 minutter på hver side. Salt og pepre. Legg medaljongene opp på varme tallerkener med stuet kål og sherrytomater.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10784)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.