Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rådyrmousse med konjakksaus




Oppskriften inneholder 151 Kalorier, 7 g Karbo, 7 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grrådyrkjøtt
2stkegg
0,75tssalt
1krmhvit pepper
6stkeinerbær, tørkedeIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sskonjakk
1sstyttebærsyltetøy
1dlkremfløte

Konjakksaus:

3ssløk, finhakket
1sssmør eller margarin
1,5sshvetemel
2dlviltbuljong
2sskonjakk
1ssmadeira
1dlkremfløte
0,25tssalt
0,25tshvit pepper, nykvernet

Garnering:

2skive(r)loff
100grsukkererter
2dlbjørnebær eller multer


Annonse



Næringsdeklarasjon for Rådyrmousse med konjakksaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier151.15457.77Kcal
Protein7.1021.50gram
Karbohydrat6.7820.53gram
Kostfiber1.093.30gram
Fett9.3828.41gram
Mettet fett5.6217.02gram
Alkohol1.29 %
Salt0.912.76gram
Pris på oppskriftenKr 12.48Kr 37.80Kroner
Hele oppskriften veier1 211 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Miks eller mal kjøttet til en fin farse. Bland i egg, salt, pepper, de knuste einerbærene, konjakk og tyttebærsyltetøy. Hell i fløten, litt om gangen.

Smør fire små ildfaste kopper eller former og fyll dem litt over halvfulle. Dekk dem med aluminiumsfolie. Sett dem i vannbad, nederst i ovnen ved 175 C og stek i ca 40 minutter. Fres løken i matfett til sausen. Dryss hvetemel over og hell i viltbuljong under omrøring. La det koke noen minutter. Tilsett konjakk, madeira og fløte. La det koke ytterligere noen minutter. Ha i salt og pepper.

Hvelv formene med rådyrmousse på porsjonstallerkener. Hell saus over og garner med smørstekte loffskiver skåret i trekanter, samt sukkererter, multer eller bjørnebær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10775)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gravet rådyrfilet med tyttebærmarmelade.Gravet rådyrfilet med tyttebærmarmelade.
Denne retten har 121,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.