Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rødvinskake 2




Oppskriften inneholder 375 Kalorier, 38 g Karbo, 6 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grsmør
300grsukker
2ssvaniljesukker
5stkegg
2sskanel
2ssnesquick-pulver
100grmelkesjokolade, grovhakket
375grhvetemel
3ssbakepulver
2,5dlrødvin
100grskåldede, grovhakede mandler


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Rødvinskake 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier374.736 755.26562.94Kcal
Protein6.32113.939.49gram
Karbohydrat38.12687.1957.27gram
Kostfiber2.0236.413.03gram
Fett20.34366.6730.56gram
Alkohol1.41 %25.422.12gram
Mettet fett10.65191.9916.00gram
Salt0.9016.251.35gram
Pris på oppskriftenKr 6.16Kr 111.05Kr 9.25.-
Hele oppskriften veier1 803 totalt1 803 pr porsj150 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Kjør alle ingredienser i en kjøkkenmaskin. Bland inn grovhakkede mandler og sjokolade med skje. Alternativt kan du røre smør og sukker hvitt, tilsett tørrvarene og røre sammen før du har i eggene, ett av gangen, og til slutt rødvin.

Bland godt før du har i mandler og sjokolade.

Stek i 1 time ved 150 C.

La kaken hvile, helst til neste dag. Skjær den opp i passe stykker og pynt med krem.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9000)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.