Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rødvinsmarinert okselever




Oppskriften inneholder 142 Kalorier, 5 g Karbo, 12 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6skive(r)okselever, ca 500 g
1dlrødvin
2stk storløk
3sssmør eller margarin
2sshvetemel
1dashsalt
1dashpepper
oregano eller merian
0,5dlkruspersille, finhakket eller karse


Annonse



Næringsdeklarasjon for Rødvinsmarinert okselever!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier141.64382.68Kcal
Protein11.8131.91gram
Karbohydrat4.7312.78gram
Kostfiber0.611.65gram
Fett7.5220.32gram
Mettet fett4.2911.59gram
Alkohol0.94 %
Salt0.280.75gram
Pris på oppskriftenKr 5.06Kr 13.67Kroner
Hele oppskriften veier1 081 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Stell leverskivene og la dem trekke i ca 1 dl rødvin i en times tid.

Rens løk og skjær den i tynne skiver. Fres den i smør.

Ta leveren opp av marinaden, tørk den i et husholdningspapir og vend skivene i hvetemel, rist av overflødig mel. Brun dem raskt, sammen med løken. Krydre.

Spe med rødvinsmarinaden samlt litt mer vin. Legg lokk på pannen og la det småsurre 3-4 minutter.

Legg leverskivene på et varmt serveringsfat og dryss persille eller karse over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10494)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Udyrets livrett.Udyrets livrett.
Denne retten har 95,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.