Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Røye med ansjos og créme fraîche




Oppskriften inneholder 46 Kalorier, 1 g Karbo, 2 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Melk, Spor-av-nøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 1stkrøye på ca 300 g pr. person
2,5litervann
1dlrødvinseddik
1stk storgulrot
1stk storløk
3stklaurbærblad
0,5dlsalt
dillstilker

Saus:

1begercréme fraîche eller rømme
3stk filetansjosfileter
1bunt(er)dill
1dashsalt
1dashpepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Røye med ansjos og créme fraîche!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier45.901 691.51Kcal
Protein2.1278.13gram
Karbohydrat0.8430.96gram
Kostfiber0.207.37gram
Fett3.74137.83gram
Mettet fett1.9471.49gram
Salt1.6460.33gram
Pris på oppskriftenKr 3.76Kr 138.56Kroner
Hele oppskriften veier3 685 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens røya. Kok rikelig med vann. Smak til med rødvinseddik, løk, laurbærblad, gulrøtter, dillstilker og salt. La det koke i 15 minutter.

Legg i fisken, og kok til ryggfinnene så vidt kan løsnes. Ta tar ca 10-12 minutter avhengig av størrelse.

Hakk ansjosfiletene og bland dem med resten av ingrediensene til sausen. La det stå kjølig i minst 1 time før servering.

Server røya med kokte poteter og ansjossausen, eller som alternativ hollandaise- eller dillmajonessaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11325)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.