Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ragsteindalskringler




Oppskriften inneholder 404 Kalorier, 39 g Karbo, 5 g Protein og 25 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2,5dlsur fløte
65grsukker
250grhvetemel
1,5tsbakepulver
75grkaldt smør


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Ragsteindalskringler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier404.452 612.7543.55Kcal
Protein5.3334.430.57gram
Karbohydrat39.30253.884.23gram
Kostfiber1.328.530.14gram
Fett24.81160.272.67gram
Mettet fett15.91102.781.71gram
Salt0.463.000.05gram
Pris på oppskriftenKr 3.75Kr 24.23Kr 0.40.-
Hele oppskriften veier646 totalt646 pr porsj11 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 60 kaker

Pisk fløten stiv med sukkeret, tilsett 125 g hvetemel hvor bakepulveret er siktet i. Deigen eltes med resten av melet og smøret på bakebordet og settes kjølig i 2 timer. Da trilles den ut til tynne stenger som formes til kringler. Stekes i middelsvarm ovn (200 grader) i 8-10 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 16246)
Kategori: Kringle
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.