Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Reinsdyr tataki




Reinsdyr tataki oppskrift.
Fotograf: Mari Svenningsen
Tataki er en tradisjonell japansk metode der kjøtt eller fisk stekes raskt på svært høy varme, før det blir skåret i tynne skiver. Her får du en spennende variant med reinkjøtt og multesalsa.

Oppskriften inneholder 108 Kalorier, 3 g Karbo, 8 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
300grreinsdyrfilet
0,5tssalt
0,25tspepper
2ssolje

Multesalsa

1stkavokado i små terninger
280grmulter
1stkfinhakket rødløk
1stkfinhakket rød chili
1ssolivenolje
2sslimesaft
0,5tssalt
0,25tspepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Reinsdyr tataki!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier107.89165.58Kcal
Protein8.4412.95gram
Karbohydrat2.674.10gram
Kostfiber2.614.01gram
Fett6.479.93gram
Mettet fett1.021.57gram
Salt0.851.30gram
Pris på oppskriftenKr 26.91Kr 41.30Kroner
Hele oppskriften veier921 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Krydre reinsdyrfilet med salt og pepper, og brun den raskt på begge sider i en stekepanne med olje.
2. Legg fileten over på et dobbelt lag med plastfolie.
3. Brett plastfolien over kjøttet og rull forsiktig, mens du strammer til på sidene.
4. Snurr rullen ytterligere, og brett inn endene slik at rullen blir jevn og fast. Legg den i fryseren en times tid slik at du lett kan skjære ca. 2 mm tykke pene skiver.
5. Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen. Kutt avokado i små terninger.
Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.
6. Bland sammen avokado, multer, rødløk, chili og olivenolje. Smak til med limesaft, salt og pepper.

Chili er normalt spisse i formen og kan variere i lengde, farge og ikke minst styrke. Del chili i to på langs, fjern stilk, frø og skillevegger, og finhakk den. Bruk gjerne engangshansker når du renser chili.
Server reinsdyr tataki med multesalsa

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 31802)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Japan

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gravet reinsdyr med mandelpotetsalat.Gravet reinsdyr med mandelpotetsalat.
Denne retten har 115,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 20,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Råmarinert flatbiff av rein.Råmarinert flatbiff av rein.
Denne retten har 116,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 20,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyr tataki.Reinsdyr tataki.
Denne retten har 107,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 26,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrfilet med karamellisert blomkålpure.Reinsdyrfilet med karamellisert blomkålpure.
Denne retten har 154,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,96.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrtartar.Reinsdyrtartar.
Denne retten har 92,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bruschetta med kremost og reinsdyrskav.Bruschetta med kremost og reinsdyrskav.
Denne retten har 238,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrcarpaccio.Reinsdyrcarpaccio.
Denne retten har 201,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 28,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrterrin med syltede grønnsaker.Reinsdyrterrin med syltede grønnsaker.
Denne retten har 104,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gravet reinsdyrfilet med rødløkskompott.Gravet reinsdyrfilet med rødløkskompott.
Denne retten har 106,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.