Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Reinsdyrkaker i viltsaus




Reinsdyrkaker i viltsaus oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Har du reinsdyrskav i fryseren kan du lage noen fantastiske kjøttkaker med en god viltsmak. Server kakene med en kremet viltsaus, rotgrønnsaker, poteter og tyttebærsyltetøy. Herlig søndagsmiddag!

Oppskriften inneholder 135 Kalorier, 3 g Karbo, 9 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 5 porsjoner
800grreinsdyrshakk (kvernet)
2tssalt
0,5tspepper
0,5tsingefær
2dlfløtemelk
2sspotetmel

Viltsaus (6 porsjoner)

4sssmør/margarin
4sshvetemel
Ca 8dlkraft eller sjy
1dlseterrømme
Ca 3ssGeitost eller 1 ss rørte tyttebær
0,5tssalt
1tspepper
Ca 2stkKnuste einerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse



Næringsdeklarasjon for Reinsdyrkaker i viltsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier135.40559.53Kcal
Protein9.0637.44gram
Karbohydrat3.3113.68gram
Kostfiber0.120.50gram
Fett9.5239.34gram
Mettet fett5.7523.76gram
Salt1.415.84gram
Pris på oppskriftenKr 9.91Kr 40.95Kroner
Hele oppskriften veier2 066 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Rør reinsdyrhakk med salt til det blir seigt.
2. Bland inn krydder og potetmel. Tilsett egg og spe med fløtemelken under omrøring.
3. Form til runde kaker som stekes ca 5 min på hver side.
4. Legg kakene over i viltsausen og la dem trekke i ca 15 min.

Server med kokte eller stekte poteter, viltsaus og solbærgelé eller tyttebær

Viltsaus (6 porsjoner)
1. Sil opp sjyen.
2. Brun smør og mel og spe med sjy. Ha i einerbær og kok opp under omrøring. La sausen småkoke i ca 10 min.
3. Tilsett rømme og geitost eller tyttebær og smak til med salt og pepper.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 18551)
Tilberedningstid: 20-40 min
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Surstek av rein.Surstek av rein.
Denne retten har 74,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyr surstek.Reinsdyr surstek.
Denne retten har 91,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjøtt, buljong og margbein.Kjøtt, buljong og margbein.
Denne retten har 44,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrkaker i viltsaus.Reinsdyrkaker i viltsaus.
Denne retten har 135,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.