Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Reinsdyrpatè




Oppskriften inneholder 307 Kalorier, 4 g Karbo, 11 g Protein og 27 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
300grsvinelever
200grreinsdyrskav
250grspekk
0,5stkløk
1dlhvetemel
2stk filetansjosfileter
2stkegg
1dlfløte
0,5dlkokekraft fra spekk, kjøtt og lever (må siles)
2tssalt
0,5tspepper
0,5tsmuskat
0,5tsknust einerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Reinsdyrpatè med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier306.553 635.32363.53Kcal
Protein11.02130.6813.07gram
Karbohydrat4.4953.255.32gram
Kostfiber0.354.150.42gram
Fett27.09321.2532.13gram
Mettet fett3.2939.023.90gram
Salt1.4717.411.74gram
Pris på oppskriftenKr 7.35Kr 87.16Kr 8.72.-
Hele oppskriften veier1 186 totalt1 186 pr porsj119 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 skiver

Skjær lever og spekk i terninger, ha over i en kjele med kokende vann. La det småkoke i ca. 10 minutter.

Ha halvparten av leveren og reinsdyrskavet. Alt spekk og de andre ingrediensene, bortsett fra fløte og kokekraft, i en kjøkkenmaskin. Kjør på full hastighet, mens du sper med kraft og fløte. Øk hastigheten og bland godt. Tilsett resten av leveren og reinsdyrskavet etter speing.

Smør en ildfast form som rommer ca. 1 1/2 l. Hell over farsen.

Sett formen i en langpanne med vann og stek i stekeovnen på 175 C i ca 1 time. For å være sikker på at posteien er ferdigstekt kan du bruke et steketermometer. Den skal ha en kjernetempratur på 76 C.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8209)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pate
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Reinsdyrpaté med tyttebær.Reinsdyrpaté med tyttebær.
Denne retten har 160,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrpaté 2.Reinsdyrpaté 2.
Denne retten har 150,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,74 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Reinsdyrpaté med einebær.Reinsdyrpaté med einebær.
Denne retten har 306,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.