Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Reinskav stekt i wok




Oppskriften inneholder 144 Kalorier, 15 g Karbo, 10 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2pakkefrossent reinskav, 240 g
3ssolje
200grsjampinjong
1stkpurre
2dlvann
1stkbuljongterning, grønnsak
1krmpepper
1tsknust einerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sssetersmør
2ssmaizena
4porsjon(er)ris


Annonse



Næringsdeklarasjon for Reinskav stekt i wok!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier144.05494.70Kcal
Protein9.7433.45gram
Karbohydrat14.8150.86gram
Kostfiber0.471.61gram
Fett4.9917.14gram
Mettet fett1.214.16gram
Salt0.260.90gram
Pris på oppskriftenKr 9.19Kr 31.56Kroner
Hele oppskriften veier1 374 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tin reinskavet. Rens og skjær sjampinjong og purre i skiver.

Varm opp wokpannen og hell i 2 ss olje. Begynn med å frese reinskavet, halvparten av gangen, 2-3 minutter. Rør om og legg det freste kjøttet på risten i wokpannen. Hell i resten av oljen og fres sopp og purre i ca 2-3 minutter.

Tilsett kjøttet, buljongen, pepper, einerbær og setersmør. La retten koke 2-3 minutter.

Rør ut melet i vannet og hell jevningen i retten. Kok opp og server med kokt ris og syltede grønnsaker, f.eks. syltede tomater eller syltet squash. Se egne oppskrifter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10737)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Wok
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.