Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rekeravioli




Oppskriften inneholder 281 Kalorier, 28 g Karbo, 14 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grreker, pillede
2stkvårløk
1dlfløte
1feddhvitløk
100grparmesan, reven
1ssolivenolje
1dashsalt
1dashpepper
1stkegg
4ssbasilikumpesto (se egen oppskrift)

Pastadeig:

4stkegg
500grhvetemel
0,5tssalt
1ssolivenolje


Annonse



Næringsdeklarasjon for Rekeravioli!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier281.42924.32Kcal
Protein13.7445.13gram
Karbohydrat27.9191.67gram
Kostfiber1.344.40gram
Fett12.4640.92gram
Mettet fett4.3014.12gram
Salt0.772.54gram
Pris på oppskriftenKr 9.76Kr 32.06Kroner
Hele oppskriften veier1 314 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finsnitt vårløkene og skyll bitene godt i kaldt vann. Finhakk hvitløkfeddet. Grovhakk rekene.

Sett en teflonpanne på sterk varme. Ha i olje og stek rekene i 15 sekunder. Ha rekene i en bolle. Ha vårløk og hvitløk i pannen. Hell fløten over. Kok inn til fløten har tyknet til en saus. Slå sausen over rekene. Bland inn parmesan, salt og pepper. Avkjøl.

Kjør eggene, fire femtedeler av melet, oljen og salt i en food processor. Deigen vil først klumpe seg, men bli glatt etter en stund. Tilsett resten av melet og kjør til deigen blir glatt igjen. Ta den ut av maskinen. Strø litt mel på et bord og elt deigen med hendene. Strø på mer mel om nødvendig. Deigen skal være så tørr at den ikke klarer å ta til seg mer mel.

Del deigen i fire deler og rull dem ut til tykke pølser. Pakk dem i plast og la dem hvile i kjøleskapet i minst 1 time.

Strø mel på bordet og kjevle pølsene til leiver på 1/2 cm tykkelse og rundt 10 cm bredde. Rull dem fem ganger gjennom en pastamaskin, først på innstillingen 1, til sist på innstillingen 5. Legg leivene på et bord og stikk ut rundinger med to vide kjøkkenglass, det ene litt videre enn det andre. Stikk ut halvparten av hver størrelse.

Pisk et egg og pensle det på de minste pastarundingene. Fordel litt av rekeblandingen pluss litt pesto på hver. Legg de største pastarundingene over og klem sammen langs kanten.

La rekeravioliene ligge i kjøleskapet minst 1 time.

Kok dem i lettsaltet vann med litt olivenolje i 3 minutter. Server dem gjerne i dype tallerkener,med litt mer pest og nystekt baguette til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7890)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.