Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Rekesaus 2




Oppskriften inneholder 101 Kalorier, 2 g Karbo, 5 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner


Grunnsaus:
20grsmør
25grhvetemel
0,5literfiskekraft
1dashsalt
hvit pepper
100grreker med skall
1stkfinhakket sjalottløk
1sssmør
1dlhvitvin
0,5dlfløte


Annonse



Næringsdeklarasjon for Rekesaus 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier100.69215.00Kcal
Protein4.609.82gram
Karbohydrat2.495.32gram
Kostfiber0.150.32gram
Fett7.1415.25gram
Mettet fett4.389.35gram
Alkohol1.11 %
Salt0.591.27gram
Pris på oppskriftenKr 3.85Kr 8.22Kroner
Hele oppskriften veier854 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens rekene. Fres rekeskallet i smør sammen med sjalottløk i 5 minutter. Tilsett hvitvin og kok inn det halve.

Lag grunnsaus ved først å smelte smøret i en kasserolle. Rør inn hvetemel og spe med varm fiskekraft. La grunnsausen koke forsiktig i 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Tilsett grunnsausen og kok til sausen er passe tykk.

Sil sausen og ha i fløten. De rensede rekene tilsettes sausen rett før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7457)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.








Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.